Avtopralnica - zunanje in notranje čiščenje


ROČNO PRANJE
Ročna avtopralnica vozil, avtomobilov Kvaliteto zagotavljamo z uporabo profesionalnih čistil proizvajalca AutoMagic. Le-ta so po svetu prva izbira podjetij, ki se profesionalno ukvarjajo z nego vozil. Uporabljamo le najkvalitetnejše gobe, ki se redno menjajo. S tem maksimalno zmanjšamo možnost poškodbe laka. Na vozilo z ročnim aplikatorjem nanesemo tudi vosek, ki zagotavlja daljšo obstojnost laka.
Pri notranjem čiščenju uporabljamo industrijske več-motorne sesalnike in čistila, ki so notranjosti prijazna in po uporabi ne puščajo posledic za zdravje ter počutje voznika in sopotnikov. Enako velja za krpe katerih v prosti prodaji ni moč kupiti, saj so namenjene le čiščenju notranjosti vozil, niso abrazivne in ne poškodujejo materialov kot so les, aluminij, steklo (navigacijski zasloni).

POLIRANJE VOZIL
Pri poliranju z običajno kotno brusilko in polirnimi nastavki se lahko lak še bolj poškoduje saj je praktično nemogoče zagotoviti enakomeren nanos polirnega sredstva kot tudi kota obdelave. Pri nas poliramo s profesionalno dvoglavo polirno napravo Cyclo-Risk Free proizvajalca AutoMagic, kar skupaj s strokovno uporabo zagotavlja, da bo vaše vozilo lepo in sijoče.

KEMIČNO-GLOBINSKO ČIŠČENJE
Današnja tehnologija omogoča, da so rezultati takšni kot v "kemičnih čistilnicah". Tudi tu ne uporabljamo zdravju škodljivih sredstev, vozilo pa vam očistimo od stropa do tal. Postopek traja približno 8 ur. Vozilo praviloma prevzamete naslednji dan.

Pošljite povpraševanje ali se naročite na tel.: 01 43 66 222
Ročna avtopralnica in vulkanizerstvo

V našem popolnoma prenovljenem servisnem centru na Dimičevi ulici 16 v Ljubljani bomo prijazno in strokovno poskrbeli za vaše vozilo. Vljudno vabljeni, da nas obiščete in se prepričate o naši kakovosti!

DAMINAS d.o.o.
Poslovalnica:
Dimičeva ulica 16
1000 Ljubljana
Tel.: 01 43 66 222
GSM: 031 36 80 63

Delovni čas:
- pon-pet: od 7. do 16. ure
- sobota: od 8. do 13. ure oz. po dogovoru
- nedelje in prazniki zaprto

podrobnosti
Izdelava spletnih strani - 1A INTERNETIzdelava spletnih strani: