Koristne informacijeZAKAJ ZAMENJATI PNEVMATIKE

Veliko voznikov odlaša z zamenjavo zimskih pnevmatik za letne, ali pa pnevmatik vse do naslednje pomladi sploh ne zamenja, izključno z namenom zmanjševanja stroškov. Ironično a vendar, s takim načinom razmišljanja dogoročno ne prihranimo, temveč si še dodatno povečujemo stroške povezane z našim vozilom. Zakaj? Zimska pnevmatika v toplih letnih razmerah postane žrtev lastne zasnove. Gumena zmes z dodatki silike, ki nam tako dobro služi v zasneženih in poledenelih razmerah, je mehkejša, zato ne prenaša dobro vročine in razbeljenega asfalta tako, da se nam prav lahko zgodi, da svoje zimske pnevmatike v enem samem poletju popolnoma obrabimo. Poleg tega uporaba zimskih pnevmatik v toplejših mesecih pripomore k večji porabi goriva saj robustnejši profil zimskih pnevmatik povzroča večji kotalni upor in posledično pogostejše obiskovanje bencinskih servisov.

Nenazadnje je treba omeniti tudi varnost - testi zaviranja vozila Audi A3, pri hitrosti 100 km/h, so namreč dokazali, da zavorna pot z zimskimi gumami znaša 46 metrov, z letnimi pa je le ta kar za 8 metrov krajša!Pošljite povpraševanje ali se naročite za menjavo gum na tel.: 01 43 66 222
Ročna avtopralnica in vulkanizerstvo

V našem popolnoma prenovljenem servisnem centru na Dimičevi ulici 16 v Ljubljani bomo prijazno in strokovno poskrbeli za vaše vozilo. Vljudno vabljeni, da nas obiščete in se prepričate o naši kakovosti!

DAMINAS d.o.o.
Poslovalnica:
Dimičeva ulica 16
1000 Ljubljana
Tel.: 01 43 66 222
GSM: 031 36 80 63

Delovni čas:
- pon-pet: od 7. do 16. ure
- sobota: od 8. do 13. ure oz. po dogovoru
- nedelje in prazniki zaprto

podrobnosti
Izdelava spletnih strani - 1A INTERNETIzdelava spletnih strani: